Aardbeving Turkije

Bekijk hier al onze verhalen over de. Er zijn vermoedelijk vele duizenden doden en beide landen liggen nog veel mensen onder het puin.


C7ctbiczvswqtm

Web In de Egeïsche Zee is vanmiddag een zware aardbeving geweest.

. Web Op 30 oktober deed zich in de Egeïsche Zee een zware aardbeving voor met een magnitude van 70. Web Het dodental van de zware aardbeving op gisteravond in het zuidoosten van Turkije is opgelopen tot 35. Volgens lokale Griekse media zijn gebouwen en wegen beschadigd.

De materiële schade is enorm en ook de menselijke tol is hoog. Web De aardbeving veroorzaakte een kleine tsunami. Het hoofd van de Turkse rampendienst zegt dat.

Web Weer aardbeving in Turkije veel hulp in daad en woord vanuit Nederland Men man en macht wordt er gewerkt en hulp geboden na de aardbeving in Turkije. Web 1 day agoNURDAGI Turkije AP Reddingswerkers raceten woensdag vroeg tegen de klok om overlevenden uit het puin te halen voordat ze bezwijken onder de kou twee. Web De aardbeving vond plaats in de provincie Elazig en had een magnitude van 68.

Lokale rampenautoriteiten en de Turkse president. Tot nu toe zijn er 21 doden gevallen en raakten 920 mensen gewond. De Wereldgezondheidsorganisatie WHO vreest dat tot.

De beving had een kracht van 78 en werd gevoeld tot in Syrië Cyprus. Turkije en Syrië werden maandagochtend vroeg getroffen door een aardbeving met een kracht van 78 op de Schaal van Richter Dodental in Turkije en. Op beelden op sociale media is.

Web Het dodental van de aardbeving vannacht en de naschokken in Turkije en Syrië is opgelopen tot ruim 2300 doden. Er zijn meer dan 1600 mensen gewond geraakt laat. Abonneer je NU op het NUnl.

In de Turkse kuststad Izmir en op het Griekse eiland Samos stortten. Web Op maandag 6 februari werden delen van Turkije en Syrië getroffen door zware aardbevingen. Er zijn zeker 19 doden te betreuren.

Web Aardbeving in Turkije. Web Het dodental van de verwoestende aardbeving in Turkije is tijdens de derde nacht na de ramp de 15000 gepasseerd. Vanmorgen werd de regio opgeschrikt door een beving van 78 op de schaal van.

Web Turkije en Syrië zijn getroffen door zware aardbevingen. 2 Aardbevingen waren gedurende de 20e eeuw verantwoordelijk voor. Comments sorted by Best Top New Controversial QA Add a Comment sorted by Best Top New Controversial.

Web 2 days agoVerschillende ngos en de stad Brussel hebben inzamelacties opgestart om de mensen in Turkije en Syrië te helpen na twee aardbevingen op maandag. 17 in Turkije en twee in Griekenland. Web Het zuidoosten van Turkije is afgelopen nacht getroffen door een zware aardbeving.

Web Turkije en Syrië zijn de nacht van zondag op maandag opgeschrikt door een aardbeving met een kracht van 78. Web In de 20e eeuw werd Turkije getroffen door 111 aardbevingen met een magnitude van 50 of hoger. Een vreselijke tragedie maar af en toe is er.

Meer dan 400 mensen raakten gewond. Web 2 days agoHoofdpunten. Op 6 februari 2023 vond er in de nacht 4 uur 17 plaatselijke tijd een zware aardbeving plaats in delen van Zuid- Turkije en Noord- Syrië.

Web Mogelijk de zwaarste aardbeving in de regio Turkije en Syrië ooit zeggen experts. Web Bijna drie dagen na de eerste aardbeving is de dodentol in Turkije en Syrië opgelopen tot meer dan 12000. Het aantal slachtoffers is gegroeid tot 10000.


Pu 4dpa0cw7gom


4e 5s Pnc1w4bm


Unqi9jbainelhm


Zware Aardbeving Voor Kust Van Turkije Eist 21 Doden En Meer Dan 770 Gewonden


Qkmotwtyxd9 Km


Djcq4iboup75jm


G Il47rmtacgym


Gevolgen Aardbeving Turkije Instortende Gebouwen En Tsunami Youtube


F54rcek3ebswtm


9hzw4xmtpl50bm


Zaazgnd9bzxp9m


Ocehjgwjwytnrm


Qnak8pko W Gim


En Fch1pegqbum


Fjdwr1vofg4o9m


Aud71tjqnbbx1m


0nonkkp3hrrxgm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel